ΠΡOΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

(με την υποστήριξη του Συλλόγου Δημοτικού Θεολόγου Ποτού)

ΝΕΣΤΟΣ-ΞΑΝΘΗ-ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ-ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ-ΦΑΝΑΡΙ

1Η Μέρα

Ξεκινάμε την εκδρομή μας νωρίς το πρωί με των 07:00 περίπου για να ξεκινήσουμε τις ψυχαγωγικές μας δραστηριότητες μας στον Νέστο στις 09:00. Ο Νέστος πέραν του ότι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα καταφύγια πουλιών στην Ευρώπη, οι μαιανδρικοί σχηματισμοί της ροής του με τα κατακόρυφα βραχώδη στενά προσφέρουν μοναδική θέα σε όλο το μήκος του και σίγουρα άπειρες ιδέες για φωτογραφίες!

Άφιξη στο ποτάμι και συνάντηση με την έμπειρη ομάδα της Riveland. H Riverland δραστηριοποιείται 20 χρόνια στον Νέστο με διάφορες εκοτουριστικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους., Rafting, Αναρρίχηση, Zipline, Πεζοπορία, Τοξοβολία, Ορεινή ποδηλασία κ.α. Για μας και τα παιδιά μας έχουν ετοιμάσει ειδικά σχεδιασμένα πακέτα δράσεων που θα τα δούμε στο τέλος του προγράμματος.

Οι δράσεις μας θα αποτελέσουν ένα ευχάριστο τρόπο να ασκήσουμε το σώμα μας και το ομαδικό μας πνεύμα. Στο ποτάμι θα κάνουμε κυκλικά σε ομάδες τις δράσεις μας μέχρι το μεσημέρι και από κει θα αναχωρήσουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα. Συνεχίζουμε μετά το γεύμα μας οδικώς για Ξάνθη για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερο πρόγραμμα το βράδυ στην Ξάνθη για να περιηγηθείτε στα δεκάδες γραφικά στενά της παλιάς πόλης και να δοκιμάσετε τα απίστευτα σιροπιαστά γλυκά τους και τα λουκούμια τους.

2η μέρα

Αφού πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο έχουμε χρόνο ελεύθερο για πρωινό καφέ στο κέντρο της Ξάνθης. Στην συνέχεια θα κινηθούμε προς το Πορτο Λάγος. Θα επισκεφθούμε το Πόρτο Λάγος για παρατήρηση πουλιών με τηλεσκόπιο (αν είμαστε τυχεροί μπορεί να δούμε μεταξύ άλλων και τα διάσημα φλαμίνγκο) θα ενημερωθούμε μικροί και μεγάλοι σχετικά με τα εθνικά πάρκα της περιοχής μας. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου που βρίσκεται χτισμένη σε ένα μικροσκοπικό νησάκι.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης στην μονή θα μεταβούμε στο Φανάρι για μεσημεριανό γεύμα.

(Για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν το παζάρι του Πόρτο Λάγους (και να μην ακολουθήσουν στην ορνιθο-παρατήρηση και στο Φανάρι) και να τους πάρουμε στην επιστροφή μας θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα.) Επιστροφή στο νησάκι μας οδικώς και ακτοπλοϊκώς.

Τέλος προγράμματος


ΕΝΗΛΙΚΑΣ 85 ΕΥΡΩ / ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 75 ΕΥΡΩ / ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ 65 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

· Όλες τις μεταφορές βάσει προγράμματος

· Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

· Αρχηγός συντονιστή του προγράμματος από το γραφείο

· Διαμονή σε ξενοδοχείο της πόλης της Ξάνθης με πρωινό

Δεν περιλαμβάνει

Προαιρετική συμμετοχή στο πακέτο των δράσεων (ποικίλει από 25-35 ευρώ το άτομο ανάλογα το πακέτο δράσεων) Προαιρετική συμμετοχή στην ορνιθο-παρατήρηση με τηλεσκόπιο και ξενάγηση στην λιμνοθάλασσα. Είσοδοι, άλλα γεύματα ή διασκεδάσεις.

Κρατήσεις:

Real Holidays Αρρενόπουλος 6970883390 & 25930 71 71 8

Μαρία Κώστα 6936 807 722